Introcursus start 17 maart!

22 februari 2020

Rugby is voor iedereen. Of je nu groot of klein bent, sterk of Lening. Ieddereen is welkom en past bij ons in het rugbyteam.

Ben jij op zoek naar een team sport waar respect, kameraadschap en hard werken centraal staan?
Wil jij in 6 weken alles te weten komen van Rugby en fit worden?
DAT KAN!

RC The Pink Panthers start dinsdag 17 maart met een Introcursus. Hierin gaan we met een groep van circa 15/20 mensen, zowel een groep mannen als een groep vrouwen, de fijne kneepjes van rugby doornemen. Het betreft 6 trainingen verspreid over 6 weken op dinsdag avond van 20:00 tot 21:30. Hierin leer je pasen, tackelen, spelsituaties en de derde helft.

Waarom Rugby?
Rugby is een teamsport waarin iedereen kan mee doen. Sterker nog, je hebt mensen nodig van elke lichaamsbouw om het spel te kunnen spelen. In totaal wordt het spel gespeeld met 15 tegen 15. Het is een contactsport waarbij je elke speler nodig hebt om te kunnen winnen. Dit maakt het een sport met veel Kameraadschap. De sport is gebaseerd op Respect. Iedereen luistert naar de referee en dit houdt het netjes en leuk. Kortom, Rugby is een prachtige sport om te beoefenen.

Waarom een introcursus volgen?

Iedereen kan altijd aansluiten bij de reguliere trainingen van de senioren. Echter maakt een introcursus het vele malen makkelijker om Rugby te leren kennen. De groep bestaat uit allemaal mensen met weinig kennis rondom het rugby spelen. We starten met de basis en hierdoor kan je als een groep te werk gaan en snel het spel leren kennen.

Voor wie is het?
Alle mannen en vrouwen boven de 18 jaar die rugby willen leren kennen en fit willen worden.

Wanneer is het?
De eerste training is dinsdag 17 maart. Hierna zal elke dinsdag avond, 6 weken lang, de trainingen worden doorgezet. Instromen op een later moment kan natuurlijk ook!

Wat kost dat?

Deze 6 trainingen en een bitje zijn 20 euro. Heb jij een voucher van de carnavalsoptocht? Neem deze mee en je betaalt maar 10 euro!

Wat heb ik nodig?

Rugby is een contact sport dus sterke kleding is handig. Het bitje krijg je van uit de rugby club. Meedoen op sportschoenen is mogelijk, maar voetbal of rugbyschoenen zijn wel prettig als het gras nat is.

Waar is het?
Op het prachtige rugby veld van RC The Pink Panthers.
De Woerd 5
Driebergen

Inschrijven?
Inschrijven is heel gemakkelijk. Het is al geregeld als je een mail verstuurd naar Introcursus@rcthepinkpanthers.nl waarin je je naam en telefoonnummer vermeld.

Vragen?
Alle vragen omtrent de introcursus kunnen gestuurd worden naar Introcursus@rcthepinkpanthers.nl