Even voorstellen.. de nieuwe trainer van Heren 1!

3 juni 2018

Even voorstellen.. Mijn naam is Krijn Twigt, 23 jaar, uit Amersfoort.

Op mijn 7e ben ik begonnen met rugbyen bij RC Eemland, hier heb ik tot mijn 18e gespeeld. Hierna heb ik een overstap gemaakt naar Hilversum waar ik een half seizoen voor de colts heb gespeeld waarmee we succesvol kampioen werden, ook heb ik een half seizoen voor het 1e van Hilversum gespeeld en heb ik een aantal wedstrijden in de Ereklasse gespeeld.

Daarna heb ik de overstap gemaakt naar Frankrijk en 2 jaar voor ASM Clermont gespeeld. Na het avontuur in Frankrijk heb ik nog 1 seizoen in Engeland bij Southend Saxons gespeeld.

Vanaf mijn 15e heb ik altijd voor jong oranje gespeeld. Tijdens mijn 2e seizoen in Frankrijk kreeg ik de eer om uit te komen voor Nederland XV, hier heb ik 8 wedstrijden voor gespeeld. Helaas kreeg ik na mijn seizoen in Engeland te kampen met meerdere blessures waardoor ik het rugby 2 seizoenen heb moeten missen.

Terug in Nederland ben ik weer gaan studeren en kreeg ik de kans om mij te verbinden aan een club waar ik als jeugdspeler al altijd met veel plezier kwam.

Komend seizoen ga ik zowel zelf spelen als training geven aan de Senioren en Colts. Dit ga ik niet alleen doen, er is een fantastische groep goed gemotiveerde trainers, coaches en managers die dit samen met mij gaan doen. Ik heb er ontzettend zin in en kijk enorm uit naar komend seizoen. We gaan er een seizoen van maken om nooit te vergeten!