Lid worden

Lid worden van Rugby Club the Pink Panthers? Klik hier om je in te schrijven!

NIEUWE LEDEN ZIJN VAN HARTE WELKOM BIJ RUGBY CLUB THE PINK PANTHERS!

Heren
Rugby Club the Pink Panthers kent een seniorenafdeling waarbij rugby wordt gespeeld op verschillende niveau’s. Het eerste team komt uit in de Tweede Klasse. Het tweede team van Rugby Club the Pink Panthers speelt in de Vierde Klasse.

Dames
Sinds 2017 is Rugby Club the Pink Panthers een damesteam gestart in de Tweede Klasse Dames.  Altijd zijn we  steeds op zoek naar meiden (vanaf 15 jaar) en dames die het leuk vinden om in een dames team te spelen. Wil jij rugby een keertje proberen, kan je tegen een stootje en vind je het leuk om een teamsport te doen, dan zijn we op zoek naar jou en nodigen we je graag uit een keer met ons mee te trainen! Meetrainen kan altijd, laat even weten dat je komt via een berichtje naar tb@rcthepinpanthers.nl

Jeugd
Rugby Club the Pink Panthers kent een grote jeugdafdeling. In alle jeugdcategorieën (Koters – tot 6 jaar, Turven – tot 8 jaar, Benjamins – tot 10 jaar, Mini’s – tot 12 jaar, Cubs – tot 14 jaar, Junioren – tot 16 jaar, Colts – tot 19 jaar) hebben we meerdere teams. Gediplomeerde trainers dragen zorg voor een gedegen jeugdopleiding. Naast het rugby vormt het sociale programma een belangrijk onderdeel van de opleiding; er worden voor de jeugdteams allerlei activiteiten georganiseerd zoals eten op de club, buitenlandse trips, trainingsweekend incl. kamperen, kerstfeest, survivaldag etc.

Lidmaatschap
Leden van Rugby Club the Pink Panthers zijn jaarlijks per 1 juli de contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd. Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd. Wil je jouw lidmaatschap opzeggen moet dit, schriftelijk via de mail, voor 1 juni gebeuren. Indien na 1 juni wordt opgezegd ben je de contributie over het nieuwe/aankomende seizoen verschuldigd.

Contributie seizoen 2018/2019

TeamLeeftijdBasis bedrag per jaar Vanaf 1 Januari 2019
SeniorenVanaf 19 jaar€200,- €120,-
DamesVanaf 16 Jaar€200,- €120,-
Recreanten/Krasse Knarren 35+ €135,- €80,-
Colts17 en 18 jaar€155,-€90,-
Junioren15 en 16 jaar€115,-€70,-
Cubs13 en 14 jaar€115,-€70,-
Mini’s11 en 12 jaar€105,-€65,-
Benjamins9 en 10 jaar€105,-€65,-
Turven7 en 8 jaar€105,-€65,-
Koters/Guppenonder 7€45,-€25,-
Donateursminimaal €30,-

Deze bedragen zijn inclusief de bondsafdrachten van de Nederlandse Rugby Bond.

Gym abonnement
Leden van Rugby is tijdens trainingsavonden vrij te gebruiken door onze leden. Voor de colts en senioren die naast de reguliere trainingsavonden meer willen trainen is er de mogelijkheid om een gym abonnement voor een jaar aan te schaffen. Voor slechts 100 euro krijg je een heel seizoen vrij toegang tot de gym via de zij ingang. Stuur om je aan te melden een email naar gym@rcthepinkpanthers.nl met daarin jouw telefoon nummer. Hierop krijg je een los betaalverzoek. Zodra deze is voldaan zal jouw telefoon nummer worden toegevoegd aan de elektronisch deurvergrendeling van de zijdeur en kun je door gebruik van de mobiele telefoon onbeperkt de gym in.

WAT MOET JE DOEN OM LID VAN RUGBY CLUB THE PINK PANTHERS TE WORDEN? 

 1. klik hier om lid te worden
 2. vul alle gegevens is. Indien het gaat om een kind jonger dan 16 Jaar dan is de ouder/verzorger verplicht de gegevens in te vullen.
 3. je kiest voor het het soort Lidmaatschap
  1. Proeflid, in een periode van 6 weken mag je alle trainingen meedoen zodat je tijd hebt om te bedenken of rugby ook jouw sport is
  2. Donateur, Als je geen Rugby kan spelen maar wel een warm hart hebt voor de club, dan verwelkomen we je graag als Donateur.
  3. Vrijwilliger, Als je geen spelend lid bent, maar wel vrijwilligers actiteiten voor de club doet.
 4. ben je enthousiast? Geef dit dan gedurende of na de proefperiode aan bij de teammanager of stuur een mail naar de ledenadministratie van Rugby Club the Pink Panthers Als senior kan je eventueel kiezen voor een recreatielidmaatschap (*. Vervolgens zal er lidmaatschapovereenkomst worden aangeboden.  Wil je geen lid worden, dan worden vanzelfsprekend jouw gegevens verwijderd.
 5. de penningmeester stuurt vervolgens een contributienota via clubcollect.
 6. welkom als lid van Rugby Club the Pink Panthers!

(* Recreatie lidmaatschap senior betkent dat je volledig mag meetrainen en mag deelnemen aan maximaal 6 competitie wedstrijden,


WAT HEB JE NODIG OM RUGBY TE SPELEN?
Om te rugbyen heb je naast een gezonde dosis lef een aantal spullen nodig, te weten noppenschoenen en een Club Tenue. Dit bestaat uit een rugbyshirt, rugbybroek en rugbysokken (tenue is aan te schaffen op de club). Daarnaast voor de trainingen een trainingsbroek en een stevig shirt.

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)

Vanaf 25 Mei 2018 is de nieuwe wetgeving omtrent bescherming persoonsgegevens in werking.  RugbyClub The Pink Panthers hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In onze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Deze policy is te vinden op onze website: http://www.rcthepinkpanthers.nl/club-documenten/

Nav de AVG vragen wij in het inschrijfformulier om toestemming voor het verwerken van uw gegevens

 

 

Voor meer informatie, neem contact op met de teammanager van jouw team, of stuur je een mail naar de ledenadministratie van Rugby Club the Pink Panthers