Bericht van onze voorzitter

6 april 2020

Onze voorzitter heeft gisteren een persoonlijke boodschap gedeeld. Zie hieronder zijn persoonlijke boodschap.

Kan je nu even geen video afspelen? Zie onderaan, in tekst, zijn persoonlijke boodschap:

“Beste Leden, Supporters en vrienden van de Pink Panthers,

Daar sta ik dan voor ons gesloten clubhuis. Drie weken lang kunnen we al niet meer rugbyen. Drie weken lang is deze plek, wat normaal een tweede thuis voor veel mensen is en bekend staat voor zijn gastvrijheid, gesloten vanwege het coronavirus. We hadden gehoopt dat dit een kwestie van een aantal weken zal zijn, helaas wordt het een kwestie van minimale aantal maanden.

Deze week heeft de bond besloten om de competitie te beëindigen met de huidige stand als eindstand. Dat is jammer en voor een aantal teams heeft dat ook een stevige impact. Ons tweede team zal hierdoor degraderen en ons eerste team, wat momenteel tweede stond in de competitie, is daarom de kans op promotie ontnomen. Weet dat wij vanuit het Bestuur en de Technische Commissie ons best gedaan hebben om de bond te overtuigen dat er eerlijke opties zijn om de competitie te beëindigen dan deze optie. Helaas zonder resultaat. Keerzijde is dat ons Colts team wel kampioen is geworden! Ik zou alle spelers en mensen betrokken bij dit team van harte willen feliciteren met dit kampioenschap!

In tijden van Corona is het belangrijk om goed aan je gezondheid te denken. Ik wil jullie allemaal aanmoedigen, om gezond te blijven eten en de discipline op te brengen om af en toe aan je conditie te werken. Probeer een stukje hard te lopen of te fietsen en waar mogelijk een aantal oefeningen te doen met je eigen lichaamsgewicht zoals sit-ups, push-ups of pull-ups.
Naast fysieke gezondheid is emotionele gezondheid ook belangrijk. Mensen zijn sociale dieren en Pink Panthers al helemaal! In een sport waar Kameraadschap hoog in het vaandel staat, is het belangrijk om het sociale aspect niet te vergeten. Probeer elkaar eens iets vaker te bellen dan je normaal doet of een berichtje te sturen. Voor sommige mensen kan dat een wereld van verschil maken.

Ik zou graag willen afsluiten door alle mensen met een roze hart, die zich afgelopen jaar weer enorm hebben ingezet voor onze club, heel erg te bedanken voor wat ze allemaal gedaan hebben.

Ik hoop jullie allemaal snel weer op de club te zien als deze periode voorbij is.

Tot snel!

Bas Geurtsen
Voorzitter RC The Pink Panthers”